Batman - RW Deluxe - Batman Hoe is het afgelopen met de duistere ridder?

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Batman Hoe is het afgelopen met de duistere ridder?
Nieuw
Batman - RW Deluxe
Hardcover
€ 18,95

Inhoud

Hij is de onomstreden beschermer van Gotham City. Al jarenlang voert hij een eenmansoorlog tegen de criminelen die de straten van zijn stad onveilig maken. Maar vanavond heeft die oorlog zijn laatste en belangrijkste slachtoffer geëist. Batman zelf.

Vanavond ligt de duistere ridder in een kist in Crime Alley, de plek waar hij ooit is geboren. Zijn beste vrienden en zijn gevaarlijkste vijanden zijn bijeengekomen voor een laatste eerbetoon. De aanwezigen vertellen allemaal een heel ander verhaal over de Batman die zij kenden: hoe hij leefde en hoe hij stierf.

Als een schaduw in de nacht kijkt een duister figuur toe hoe dit macabere tafereel zich voltrekt. Hij weet dat de elkaar tegensprekende verhalen die deze helden en schurken vertellen onmogelijk allemaal waar kunnen zijn. Voor de avond voorbij is, voor het deksel voorgoed op de kist van Batman gaat, moet hij een antwoord vinden op de vraag: Hoe is het afgelopen met de duistere ridder?

Meestervertellers Neil Gaiman en Andy Kubert verweven de decennialange geschiedenis van de duistere ridder tot één onvergetelijk en ontroerend verhaal, aangevuld met drie korte verhalen die Gaiman eerder schreef over de kleurrijke wereld van Batman.

Een mens leeft niet voor eeuwig. Een legende wel.

Overige productgegevens

Held/serie: Batman
Reeks/Deel: Batman - RW Deluxe
Taal: Nederlands
ISBN: 9788866919537
Scenarist(en): Gaiman, Neil
Tekenaar(s): Kubert, Andy
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00