Franka 16 - Succes verzekerd

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Succes verzekerd
Nieuw
Franka - Luxe
Luxe
€ 39,95

Inhoud

Alweer het 16e album in de stripreeks Franka. De hoofdpersoon, een vrouwelijke detective, wordt door een rijke verzamelaar gevraagd een kunstdiefstal op te lossen tegen een hoog honorarium. Voorwaarde is dat haar vriend Rix, een internationaal gezocht kunst-dief, haar helpt. Franka komt in een Gooise villa terecht waar de huis-monteur en de secretaresse eigenaardige telefoontjes blijken te plegen. Een auto-ongeluk blijkt een moordaanslag op Franka te zijn. Franka overleeft en weet het complot op te rollen, met hulp van haar vriend Rix, een ongecompliceerde, sympathieke jongen.

Kuijpers, de auteur van de Franka-albums heeft ook in dit verhaal weer de nodige vaart gebracht. Prachtige tekeningen met veel liefde voor detail, kleur en (soms subtiele) humor. De wijze waarop hij dames afbeeldt is vaak adembenemend. Blaricum en Amsterdam in striptekening zijn bijna om in te lijsten zo mooi, de verzameling oude auto's van de kunstverzamelaar is levensecht. Een van de (vele) sterke kanten van deze strip is het feit dat alle personen, belangrijke en onbelangrijke, ook echt karakter hebben; de dames zijn of sympathiek, of vilein loederachtig of excentriek, de monteur zou men voor geen cent vertrouwen, de rijkaard is wilskrachtig maar zeer menselijk, etc

Overige productgegevens

Held/serie: Franka
Reeks/Deel: Franka 16
Uitgavereeks: Franka - Luxe
Taal: Nederlands
ISBN: 9789076706023
Scenarist(en): Kuijpers, Henk
Tekenaar(s): Kuijpers, Henk
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Uitgeverij Franka

Ook beschikbaar

Succes verzekerd
Nieuw
Franka - Softcover
Softcover
€ 10,50
Succes verzekerd
Nieuw
Franka - Hardcover
Hardcover
€ 21,95
Succes verzekerd
Tweedehands, quasi nieuwstaat
Franka - Softcover
Softcover, Eerste druk (1999)
€ 19,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00