Franka 20 - De witte godin

Beschikbare uitgaven

De witte godin
Nieuw
Franka - Luxe
Luxe
€ 44,95
De witte godin
Nieuw en tweedehands
Franka - Softcover
Softcover
vanaf € 6,95

Inhoud

In het tweede deel van deze trilogie vergezelt een uiterst ongelukkige Franka het lijk van haar vermoorde vriend Rix naar Nederland. Hier wordt ze liefdevol opgevangen door haar moeder en levenspartner Ben, haar jongere zus Vicky en de honden.
Na een maand van rouw in het ouderlijke huis is het haar welletjes en komt de ouwe energieke Franka weer bovendrijven. Ze gaat dan vol goede moed achter de moordenaars van haar vriend aan. Het eerste spoor leidt naar Jamaica en al snel blijkt dat de stinkend rijke nieuwe vriend van haar hartsvriendin niet echt gecharmeerd is van Franka’s onderzoek….

Dit tweede deel van het drieluik rondom het zwaard van Iskander gebruikt tekenaar en scenarist Henk Kuijpers om wat meer inzicht te geven in de familiaire achtergrond van Franka. Zo komen we er al lezend onder andere achter dat Franka’s vader jong is gestorven als gevolg van een auto-ongeluk en dat haar moeder bij toeval op haar nieuwe levenspartner Ben is gestuit.

Overige productgegevens

Held/serie: Franka
Reeks/Deel: Franka 20
Scenarist(en): Kuijpers, Henk
Tekenaar(s): Kuijpers, Henk
Genre(s): Avontuur

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00