FRNK 2 - De vuurdoop

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Nu de stam van homo sapiens Frank eindelijk heeft aanvaard, is het tijd om zijn nieuwe adoptiefamilie wat beschaving bij te brengen. Hij is het beu om zijn tanden stuk te bijten op rauw vlees en probeert het stamhoofd te overtuigen om vuur te gebruiken. Maar zijn pogingen met houtsnippers en vuurstenen lopen uit op een sisser, tot grote hilariteit van de oermensen die niet echt moeten weten van technologische vooruitgang. Als het dan toch lukt, rookt hij de halve stam uit. Dat is de druppel voor het stamhoofd. Frank wordt weggestuurd en mag pas terugkeren als hij zich een volleerd jager toont.

Nieuwe jeugdreeks vol humor en avontuur. FRNK is het verhaal van Frank, een weesjongen van dertien die op zoek gaat naar zijn ouders en in de oertijd wordt gekatapulteerd.

Overige productgegevens

Held/serie: FRNK
Reeks/Deel: FRNK 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031435401
Scenarist(en): Bocquet, Olivier
Tekenaar(s): Cossu, Brice
Genre(s): Avontuur, Jeugd
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. Het prille begin
3. Het offer
4. De uitbarsting
5. Kannibalen
6. Dinosaurussen
7. Gevangen
8. Uittocht

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00