Collectie Getekend 43 - De gezichtslozen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De gezichtslozen
Nieuw
Collectie Getekend - Hc
Hardcover
€ 21,99

Inhoud

96 pagina's, een fantatisch verhaal getekend door Kas die er 4 jaar over deed om dit te realiseren en het resultaat mag gezien zijn.

Een uitzonderlijk episch fresco van de scenarist van Sykes, Pierre Dubois, over de Dertigjarige Oorlog, een sombere en boeiende periode in de geschiedenis. Met grafische katern achteraan het album met verkennende schetsen voor de personages.

Duitsland, 17e eeuw. De Dertigjarige Oorlog raast door het land. De Gezichtslozen vormen een compagnie huursoldaten van geharde oorlogsveteranen die het geweld beu zijn. Op een dag ontdekken ze, op de vlucht voor een talrijk leger, een verborgen doorgang naar een vallei die gevrijwaard is van de oorlog. De soldaten worden er verwelkomd door de bewoners en besluiten zich er te vestigen en hun wapens neer te leggen. De oorlog volgt hen echter als een schaduw en ze moeten een hoge prijs betalen om dit laatste vredige oord te beschermen. 

Overige productgegevens

Held/serie: Gezichtslozen, de
Reeks/Deel: Collectie Getekend 43
Uitgavereeks: Collectie Getekend - Hc
Taal: Nederlands
ISBN: 9789055819614
Scenarist(en): Dubois, Pierre
Tekenaar(s): Kas (Zbigniew Kasprzak)
Genre(s): Avontuur, Historisch, Oorlog
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00