Collectie Getekend 23 - The Girl from Ipanema

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

The Girl from Ipanema
Nieuw
Collectie Getekend 23
Softcover
Verkocht

Inhoud

Een bekende inwoner van Los Angeles doodt per ongeluk een jonge vrouw. De crimineel die haar bij hem heeft afgeleverd, zorgt ervoor dat haar lijk verdwijnt. Een rechercheur stelt een onderzoek in.
Los Angeles. Tony Masciello, een derderangs acteur annex kleine crimineel, levert vers vrouwenvlees aan George Scarpa, peetvader van de plaatselijke maffia, en aan diens pornosites. Dorothy Knowles, een geblondeerde slet die verslaafd is aan verdovende middelen, leeft van de hand in de tand en droomt ervan een plaatsje in de zon te veroveren door een rijke kerel aan de haak te slaan. Jennifer Shapiro, onlangs aangekomen uit Missouri om filmster te worden in de stad van de engelen, komt na haar ontmoeting met Dorothy op het verkeerde pad terecht.
Onder aan het beroemde Hollywood Sign dat boven de stad uittorent, wordt Dorothy’s gruwelijk verminkte lichaam teruggevonden. De avond daarvoor had Tony haar en haar vriendin Jennifer meegenomen in zijn Ferrari en afgezet bij het huis van modeontwerper Bodo Horvath, waar de situatie uit de hand is gelopen. Het moordonderzoek wordt toevertrouwd aan Ron Chavez, een chicano-smeris die niet van opgeven weten. Hij gaat op zoek naar Jennifer, Dorothy's vriendin die hoogstwaarschijnlijk getuige van de moord is geweest. De jonge vrouw is echter onvindbaar en bij zijn onderzoek wordt Chavez gehinderd door de bemoeienissen van een andere agent, Ed Jennings.
Met hulp van zijn niet al te snuggere zoon en in opdracht van George Scarpa doet Jennings er alles aan om Chavez’ inspanningen te saboteren en te voorkomen dat de waarheid aan het licht komt. Een waarheid die de mafioso in opspraak zou brengen en een einde maken aan zijn droom om de verloren invloed van de "Cosa Nostra" aan de westkust terug te winnen.

In deze confrontatie tussen de koppige Chavez en de corrupte Jennings gaat het om de vraag: wie van beiden heeft het meest te verliezen?

Overige productgegevens

Held/serie: Girl from Ipanema
Reeks/Deel: Collectie Getekend 23
ISBN: 9788055815695
Scenarist(en): Yves H. (Yves Huppen)
Tekenaar(s): Hermann (Huppen)
Genre(s): Actie
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00