Auteur reeks 30 / Jeugd van John Difool, De 3 - Kroot!

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Kroot!
Tweedehands, zeer goed
Auteur reeks 30 / Jeugd van John Difool, De 3
Hardcover, Eerste druk (1992)
Verkocht

Inhoud

Iedereen weet dat John Difool er een handje van heeft om zich in de nesten te werken. Maar in KROOT! maakt hij het wel erg bont! John wil volledig gediplomeerd privé-detective worden, en daartoe moet hij een speciale opdracht vervullen. Een opdracht die hij zelf uit de diepste diepten van zijn ziel omhoog gehaald heeft. John Difool moet op zoek naar het antwoord op de vraag 'Wat gebeurt er met de hoerenkinderen van de Rode Ring?' Een logische vraag, want geen van de hoeren van de Rode Ring is moeder, terwijl ze een vrij grote kans lopen om zwanger te raken... Maar hoe logisch zo'n zelf-opgediepte opdracht ook mag zijn, al snel blijkt dat John Difool zich weer iets onmogelijks op de hals gehaald heeft. Want het lot van de hoerenkinderen van de Rode Ring is gruwelijk en onvoorstelbaar. En de machten die hun lot in handen hebben, zijn veel groter en sterker dan John Difool in zijn wildste nachtmerries had kunnen dromen.

Het is dan ook niet voor niets dat onze jonge onderzoeker voortdurend wordt tegengewerkt. Maar daardoor laat John zich niet een-twee-drie uit het veld slaan! Als John Difool erachter komt dat zijn ware tegenstanders gezocht moeten worden onder de rijkste, machtigste en meest geprivilegieerde bewoners van de Putstad, is hij vastbeslotener dan ooit. Geholpen door de ex-robsmeris Kolbo-S, door zijn trouwe betonvogel Deepo en door een groepje dissidente oogsmerissen, weet John Difool binnen te dringen in een van de heilige plaatsen van de Techno-techno's. Daar ontdekt hij dat twee niet-vergane lijken van het oude Terra Prima een sleutelrol spelen in het geheim van de hoerenkinderen van de Rode Ring. En John ontdekt daar ook, dat hij zijn eigen ikje soms ondergeschikt moet maken aan het belang van anderen. Wat? Wordt John Difool soms verstandig? Nee, hè...

Overige productgegevens

Held
John Difool

Reeks/Deel
Auteur reeks 30

Subreeksen/Deel
Jeugd van John Difool, De 3

ISBN
9054251220

Scenarist(en)
Jodorowsky, Alejandro

Tekenaar(s)
Janjetov, Zoran

Uitgever
Big Balloon

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. De inwijding
4. Anarcho-psychoten
5. Whisky, spy en homeo-hoeren

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00