Vertongen & Co 42 - Balthazar zoekt het spoor

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Balthazar zoekt het spoor
Nieuw
Vertongen & Co 42
Softcover
€ 7,99

Inhoud

Mark moet nog maar eens een nieuwe job zoeken van Bieke. Bij het interim-bureau kunnen ze hem enkel de baan van hondenuitlater aanbieden. Dat loopt echter niet goed af. Een van de honden ontsnapt tijdens een wandeling in het park. Daardoor komt Oma Boma ten val en verstuikt haar enkel. Tot overmaat van ramp brengt Mark hondenvlooien mee naar huis. Bieke is niet gelukkig en eist dat hij een andere baan zoekt. Die is er echter niet. Wanneer Mark een bouwwerf passeert, spreekt hij de werfleider aan. Maar ook die kan hem niet aan een baan helpen. Intussen gaat Paulien met Balthazar wandelen, omdat Oma Boma rust nodig heeft door haar verstuikte enkel.
Op haar wandeling komt ze voorbij de bouwwerf. Wanneer Balthazar ontsnapt en achter een kat aangaat, moet ze hem gaan zoeken op de werf. Daar ontdekt ze dingen die het daglicht niet mogen zien. Wanneer Paulien niet meer opdaagt, maken Bieke en Mark zich zeer ongerust. Gelukkig is er Balthazar die hen komt halen en hen op het spoor van Paulien zet.

Overige productgegevens

Held/serie: Vertongen & Co
Reeks/Deel: Vertongen & Co 42
Taal: Nederlands
ISBN: 9789002281457
Scenarist(en): Bouden, Tom , Leemans, Hec
Tekenaar(s): Swerts, Wim , Vanas (Luc Van Asten)
Genre(s): Avontuur, Humor
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00