Batman - RW Deluxe - Batman Arkham Asylum - Deluxe

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Batman Arkham Asylum - Deluxe
Nieuw
Batman - RW Deluxe
Hardcover
€ 23,95

Inhoud

Arkham Asylum mag gezien worden als het punt waar de faam van Grant Morrison en Dave McKean mee is gestart. Pittig, maar méér dan de moeite waard.

Commissaris Gordon laat aan Batman weten dat de psychiatrische patiënten van Arkham Asylum de boel hebben overgenomen. Ze dreigen de staf van het asiel te vermoorden als Batman niet ingaat op hun verzoek om hen te ontmoeten... en een van hen te worden. De Joker zit achter de overname en laat het niet na om een bewaker te doden om te tonen dat het hem menens is. Ondertussen gaat het van kwaad naar erger met Two-Face die totaal verknipt uit therapie is gekomen. Hij kan nu zelfs niet meer beslissen over eenvoudige kwesties zoals naar het toilet gaan. Batman ziet zich verplicht om deel te nemen in een spel dat de Joker voor hem bedacht, al gaat de rest van de gevangenen zoals The Mad Hatter, Killer Croc, Clayface, Scarecrow en nog andere vijanden van Batman daar niet mee akkoord.

Overige productgegevens

Held/serie: Batman
Reeks/Deel: Batman - RW Deluxe
Taal: Nederlands
ISBN: 9788868732066
Scenarist(en): Morrison, Grant
Tekenaar(s): McKean, Dave
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00