Batman - RW Deluxe - Joker: De man die lacht

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

‘Het is gewoon een kwestie van wachten. Wachten tot nog meer van dat soort gestoorde types opduiken.’ Gotham City maakt kennis met de Joker, een krankzinnige nieuwe schurk met een bleek gezicht en groen haar die live op televisie verkondigt wie hij gaat vermoorden en wanneer hij dat gaat doen. Batman, de beschermer van Gotham, loopt achter de feiten aan: hij weet niet goed hoe hij de onvoorspelbare Joker moet inschatten. Maar de tijd dringt want de Jokers volgende slachtoffer wordt Bruce Wayne!

‘Straks ga je me nog vertellen dat je gelooft in die Batman waar alle gangsters zo bang voor zijn.’ De problemen stapelen zich op voor privédetective James Gordon, die een moord moet oplossen waarvan hij zelf wordt verdacht. Al snel ontdekt hij dat deze zaak veel ingewikkelder ligt dan hij dacht en dat het slachtoffer, dochter uit een steenrijke familie, banden had met zowel de georganiseerde misdaad als de burgemeester van Gotham City. Krijgt Gordon de waarheid boven tafel voor het zijn ondergang wordt?

Overige productgegevens

Held/serie: Batman, Joker, the
Reeks/Deel: Batman - RW Deluxe
Taal: Nederlands
ISBN: 9788866917885
Scenarist(en): Brubaker, Ed
Tekenaar(s): Philips, Sean
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00