Lefranc 23 - De eeuwige Shogun

Beschikbare uitgaven

De eeuwige Shogun
Nieuw
Lefranc 23
Softcover
€ 9,99
De eeuwige Shogun
Nieuw
Lefranc 23
SC (Misdruk), Eerste druk (2012)
€ 12,50

Inhoud

Aan het begin van de jaren vijftig is Lefranc op uitnodiging van de culturele diensten van het keizerlijk paleis voor een reportage in Tokio, in Japan, dat nog altijd bezet wordt door de Amerikaanse troepen na de nederlaag van 1945. Zijn opdracht verandert echter plots. Hij is nauwelijks aangekomen, of hij is getuige van een diefstal in het museum van de Keizer. Ondanks zijn tussenkomst slagen de dieven erin om zich meester te maken van de wapenrusting van de laatste Shogun.
Het bezit van de wapenrusting zou de aanzet kunnen zijn waarop deze erfgenamen van de oude aristocratie van de samoerai wachten. Ze worden bij hun plannen geholpen door een groep nazi’s die de Tweede Wereldoorlog overleefd hebben. Evenzeer geprikkeld door het verlangen om wraak te nemen, hebben ze aan boord van een onderzeeër net stiekem een geheim wapen ontscheept. Lefranc zal met een geduchte tegenstander te maken krijgen…

Overige productgegevens

Held/serie: Lefranc
Reeks/Deel: Lefranc 23
Scenarist(en): Jacquemart, Michel , Martin, Jacques
Tekenaar(s): Maury, Alain
Genre(s): Avontuur

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00