Lefranc 33 - Het Ares-schandaal

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het Ares-schandaal
Nieuw
Lefranc 33
Softcover
€ 9,99

Inhoud

Het scenario van dit Lefranc-verhaal is naar een oorspronkelijke synopsis van Jacques Martin. Voor hij stierf had hij voor diverse van zijn reeksen heel wat synopsissen en ideeën genoteerd die na zijn dood af en toe gebruikt werden voor een verdere uitwerking door andere scenaristen. Zo ook voor deze drieëndertigste Lefranc ter gelegenheid van zijn zeventigste verjaardag.

 

In de Parijse brasserie Lipp, luisteren Lefranc en Bruno, zijn redactiedirecteur, naar het verhaal van Marlène. Zij is een jonge Duitse vrouw die net de oorlogsverhalen van haar vader heeft gevonden. In juni 1940 werd de tankcolonne van Karl von Lieds door twee mysterieuze vliegtuigen vernietigd. Als enige overlevende van de aanval werd de officier overgeplaatst naar het Oostfront waar hij enkele maanden later overleed. Geen enkel onderzoek bracht iets aan het licht over de twee vliegtuigen. De Duitse hiërarchie wilde de zaak in de doofpot stoppen. Maar nu de jonge vrouw de brieven van haar vader heeft ontdekt, is zij vastbesloten de zaak op te helderen.

Overige productgegevens

Held/serie: Lefranc
Reeks/Deel: Lefranc 33
Taal: Nederlands
ISBN: 9789030377566
Scenarist(en): Martin, Jacques , Seiter, Roger
Tekenaar(s): Régric (Frédéric Legrain)
Genre(s): Avontuur, Detective
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00