Collectie Getekend 26 - Mezek

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Yann en André Juillard verenigen hun meesterschap in dit grootse epos over de begindagen van de Israëlische luchtmacht. Het resultaat is een krachtig en complex liefdesverhaal, tegen een minutieus gedocumenteerde historische achtergrond. Een grand cru in Le Lombards auteurscollectie Getekend.

Korte inhoud:
1948. De oprichting van de staat Israël verloopt niet zonder slag of stoot. Egyptische bommenwerpers nemen Tel Aviv aanhoudend onder vuur. Het is een strijd van David tegen Goliath: tegen de vijandelijke Spitfire-jachtvliegtuigen kan de jonge Joodse staat alleen oude en logge Mezek-jagers inzetten. Aan de stuurknuppel zitten niet alleen vrijwillige Joden van overal in de wereld, maar ook huurlingen met minder idealistische motieven… Björn is een van die goyim: niet-Joden die hun leven riskeren voor enkele duizenden dollars. Dat valt zwaar bij de Joodse strijders die vechten voor… hun ideaal!

Overige productgegevens

Held/serie: Mezek
Reeks/Deel: Collectie Getekend 26
Uitgavereeks: Collectie Getekend - Hc
ISBN: 9789055817429
Scenarist(en): Yann (Yannick le Pennetier)
Tekenaar(s): Juillard, André
Genre(s): Geschiedenis, Liefde, Vliegtuigen
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00